Élelmiszeripar, húsüzem, italgyártás
Az egészségügyi kártevők elleni védekezési kötelezettséget a 18/1998. (VI. 3.) NM rendelet 36.§-a írja elő.
Cégünk a HACCP kártevőirtás területén kiemelkedő lehetőségeket biztosít, a megrendelő igényeinek és az ide vonatkozó jogszabályi háttérnek is eleget téve. A HACCP olyan rendszer, amely az élelmiszer-biztonság folyamatában meghatározza a jellemző veszélyeket és a szabályozásukra szolgáló intézkedéseket.
Magyarországon a HACCP rendszer folyamatos működtetése kötelező az élelmiszerek és italok előállitására, tárolására, szállítására és forgalmazására szolgáló egységek területén. Az egészsegügyi kártevők elleni védekezés, a rendszer elválaszthatalan része. A kötelező jellegű rovarirtát és rágcsálóirtást jogszabályok rögzitik, és kizárólag érvényes engedályekkel rendelkező cég, és szakképzett személy végezheti.